2023. 10. 15

Tedd színesebbé a hétköznapokat stílusos pelenkákkal!

A Kolorky egy cseh környezetbarát pelenka márka, mely 2017-es alapítása óta számtalan szülő szívét hódította meg egyedi mintáival és kiemelkedő minőségével. A ma már országhatárokat átívelő sikersztori magja az a kompromisszummentes szemlélet, amely a baba egészségének, a szülők elvárásainak és a Föld jövőjének egyaránt kiemelt figyelmet szentel.

A felelősségteljes és tudatos szülők egyre szívesebben választanak olyan termékeket, melyek pozitív értékeket képviselnek, fenntarthatók, kivitelezésük egyedi és minőségi alapanyagból készülnek. A Kolorky ennek megfelelően készíti zászlóshajó termékeinek számító pelenkáit, kendőit és kiegészítőit.

Mikor érdemes pelenkát cserélni?

Az újszülöttek pelenkázásának gyakorisága kulcsfontosságú a baba kényelme és egészsége szempontjából. Általában ajánlott naponta 8-10 alkalommal cserélni a pelenkát, hogy elkerüljük a bőrirritációt. Ahogy a baba nő, a pelenkázás ritkulhat, de továbbra is fontos a rendszeres csere a kényelem és a higiénia érdekében – átlagosan minden 2-3 órában javasolt a pelenkacserére figyelni. A baba jelzésein túl a Kolorky pelenkákon elhelyezett nedvesség-indikátor is segít abban, hogy időszerűen avatkozz közbe.

Amikor többre van szükség

A Kolorky Night a szép design mellett a csecsemők nyugodt éjszakáira helyezi a hangsúlyt. Természetes és megújuló anyagai gyengédek a baba érzékeny bőréhez. Rendkívüli nedvszívó rétegének köszönhetően a szülők megnyugodhatnak, tudván, hogy babájuk száraz marad az éjszakai órákban, a már említett nedvesség-mutató pedig jelzi, hogy mikor kell pelenkát cserélni.

Fürdés után

Fürdés után a baba bőre nagyon sérülékeny, gyengéden kell szárítani. A Kolorky törölközők dupla finomságú gézből készülnek, amely magas nedvszívó képességű, és segít, hogy könnyen és gyorsan megszáríthassuk a babát. Ha jól bánunk velük, akár évekig is használhatjuk őket, amíg a baba növekszik, pl. nyáron úszás vagy medencézés közben.

Multifunkciós kendők

A gondoskodó anyák számára a többcélú kendők nélkülözhetetlenek. Használhatjuk őket a baba megtörlésére, pólyázására vagy betakarására. A Kolorky kendők duplaszálú muszlinszövetből készülnek, és nagyon gyengédek a baba bőréhez, ugyanakkor rendkívül strapabíróak. Gyártásukhoz GOTS tanúsítvánnyal (Global Organic Textile Standard) rendelkező szöveteket és fonalakat használnak, ami garantálja, hogy az anyagot szigorú ellenőrzés mellett, a környezet és a munkavállalók szociális és biztonsági feltételeinek tiszteletben tartásával gyártották, azaz fair-trade terméknek minősül. A kendők praktikus lyukkal rendelkeznek, amivel felakaszthatjuk őket, így mindig kéznél lesznek.

A puha muszlin kendő a baba kedvenc pajtása lesz. Állatos arcával, hímzett szemeivel és lábaival ez az ölelgetős kendő lesz a kisbabád első kedvenc háziállata, miközben támogatja a baba fejlődő motoros készségeinek fejlődését is. Rögzítheted a kiságyhoz, babakocsihoz, vagy egyszerűen csak hagyd a babád mellett ölelgetni!

A Kolorky stílusos babatermékeit és gyönyörű mintáit keresd az idei BabaMama Expón november 24-26. között a Budapest Arénában! Addig is regisztrálj BabaVáró Csomag nyereményjátékunkra, aminek keretein belül  2 millió forint értékű ajándékcsomagot nyerhetsz, és csatlakozz hozzánk Facebookon, Instagramon!

VISSZA

KÖVESS MINKET

Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!