KIÁLLÍTÓKNAK

A BabaMama Expo már 15 éve az ország legnagyobb és legszínvonalasabb baba-mama eseménye. Kiállító partnereink számtalan helyszíni megjelenés és aktivitás közül válogathatnak.

A "BABAMAMA"

Látogatóink az élményeken túl a minőségi szolgáltatásokat és termékeket keresik, hiszen gyermekük jövője és jólléte kiemelkedően fontos számukra. A BabaMama Expo célja, hogy egyedülálló találkozási pontként szolgáljon a tudatos szülők és a kiemelkedő márkák között, így szakértők közreműködésével támogatást nyújtson a várandósság és a szülés legfontosabb kérdéseiben.

13 000 látogató 71%
     
120 márka

A rendezvényen megjelenő témakörök:

  –   várandósság és szülés
  –   szabadidő és nyaralás
  –   kismama- és babaápolási termékek
  –   egészségmegőrzés és tudatos étkezés
  –   babaszoba berendezés és kiegészítők
  –   otthoni higiénia
  –   készségfejlesztés, játékok

A BabaMama Expo páratlan rendezvény a várandós, kisbabás családok számára, hiszen egy helyen találkozhatnak a szektor szinte összes jelentős szerepelőjével, neves előadókkal és elismert szakérőkkel. Az eseményen megjelenő márkáknak pedig kiváló lehetőség ez a kivételes márkaélmény nyújtásán túl arra, hogy ismertségüket növeljék, termékeiket promotálják, kipróbálást generáljanak és azonnali, hiteles visszajelzést szerezzenek célcsoportjuk tagjaitól. Pillantson bele a rendezvény hangulatába az alábbi videóval!

Megjelenési lehetőségek:

  –   Standos megjelenés
  –   Helyszíni print hirdetések
  –   Social media csomag
  –   Támogatói megjelenés

Felkeltette érdeklődését a rendezvény, további információt szeretne? Kérje egyedi ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS

Sikeresen elküldte az üzenetet!
Hiba történt (0)

      m2