KIÁLLÍTÓKNAK

A BabaMama Expo már 13 éve az ország legnagyobb és legszínvonalasabb baba-mama eseménye. Kiállító partnereink számtalan helyszíni megjelenés és aktivitás közül válogathatnak.

RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓ

Alkalmanként több mint 25 000 látogató érkezik a kiállításra, akik az élményeken túl minőségi szolgáltatásokat és termékeket keresnek, hiszen gyermekük jövője és jólléte kiemelkedően fontos számukra. A BabaMama Expo célja, hogy platformként szolgáljon a tudatos szülők és a kiemelkedő márkák között, így szakértők közreműködésével támogatást nyújtson a várandósság és a szülés legfontosabb kérdéseiben.

25 000 látogató
71% nő
     
19 200 háztartás
200 márka

A rendezvényen megjelenő témakörök:

  –   várandósság és szülés
  –   szabadidő és nyaralás
  –   babaápolási termékek
  –   egészségmegőrzés és tudatos étkezés
  –   babaszoba berendezés és kiegészítők
  –   otthoni higiénia
  –   készségfejlesztés, játékok

A BabaMama Expo egyedülálló rendezvény a várandós, kisbabás családok számára, hiszen egy helyen találkozhatnak a szektor szinte összes jelentős cégével, márkájával, neves előadókkal. Az eseményen megjelenő márkáknak pedig kiváló lehetőség ez a kivételes márkaélmény nyújtásán túl arra, hogy ismertségüket növeljék, termékeiket promotálják, kipróbálást generáljanak és azonnali, hiteles visszajelzést szerezzenek célcsoportjuk tagjaitól. Pillants bele a rendezvény hangulatába az alábbi videóval!

Megjelenési lehetőségek:

  –   Standos megjelenés
  –   Helyszíni hirdetések
  –   Támogatói megjelenés

Felkeltette érdeklődésedet a rendezvény? További információt szeretnél? Töltsd ki az alábbi formot, és kérd egyedi ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS

Sikeresen elküldte az üzenetet!
Hiba történt (0)

      m2

Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!