JEGYEK

Kerüld el a sorban állást, és vedd meg jegyed kedvezményesen elővételben! Belépőjegyek online ezen az oldalon, személyesen pedig az Interticket országos hálózatának partnerirodáiban, valamint a Budapest Aréna Jegypénztárában. Diák- és nyugdíjas jegy csak a Budapest Aréna Jegypénztárában és az Interticket partnerirodáiban vásárolható érvényes diákigazolvány bemutatásával. A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít, és tartalmazza az Áfa összegét. A belépés 12 éves korig ingyenes! A BabaMama Expo és KidExpo azonos jeggyel látogatható. 

A belépőjegyek ára levásárolható a REGIO JÁTÉK áruházaiban:

  • A felnőtt és kedvezményes belépőjegyek, valamint a tiszteletjegyek értéke 4.000 Ft, amely legalább 20.000 Ft összegű vásárlás esetén használható fel.

  • A családi jegy értéke 8.000 Ft, amely legalább 40.000 Ft összegű vásárlás esetén használható fel.

A levásárlás pontos feltételei:

A belépőjegy 2023. november 24 – december 10. között használható fel kedvezményként teljes árú saját márkás termék vásárlása esetén, az összes magyarországi REGIO JÁTÉK áruházban. A webáruházban a kedvezmény nem használható fel, más akcióval nem összevonható, vásárlásonként egy darab jegy használható fel. Kérjük, hogy beváltáskor a BabaMama és KidExpóra váltott belépőjegyed vagy online jegyed nyomtatott példányát add le a pénztárban! 

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 3 % + 200 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. Kényelmi díj online jegyvásárlás esetén, valamint az Interticket országos hálózatában történő személyes vásárlás esetén kerül felszámításra.

A Budapest Aréna Jegypénztárában történő helyszíni vásárlás esetén nincs kényelmi díj, és itt nem csak a BabaMama és KidExpo ideje alatt, hanem elővételben is lehet jegyet vásárolni. A Jegypénztár minden Aréna eseménynapon - amikor van valamilyen rendezvény az Arénában - a kapunyitás előtt egy órával nyit és a kezdési időpont után 15 perccel zár.

FELNŐTT JEGY
BÁRMELY NAPRA

EGYSZERI BELÉPÉS
Elővételben:
3000 Ft
November 24-től:
4000 Ft
VÁSÁRLÁS
CSALÁDI JEGY
BÁRMELY NAPRA

EGYSZERI BELÉPÉS
2 felnőtt és maximum 3 gyerek, 18 éves korig. A belépés 12 éves korig ingyenes!
Elővételben:
7000 Ft
November 24-től:
8000 Ft
VÁSÁRLÁS
DIÁK- ÉS NYUGDÍJAS JEGY
BÁRMELY NAPRA

EGYSZERI BELÉPÉS
Kizárólag személyesen, jogosultság igazolásával vásárolható.
2000 Ft

KÖVESS MINKET

Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!