VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

"30 éve szívvel-lélekkel mellettetek a babaszoba megálmodásától az iskolás évekig."

Az ASTI több mint baba- és gyermekruha gyártó, kereskedő cég – igazi partner a gyermekvállalásban. Apró családi vállalkozásként kezdte meg működését és mára Magyarország egyik legjelentősebb baba- és gyermekruházati cégévé vált. A vevők mindent megtalálhatnak, amire a gyermekvállalás előtt és a szülés után szükségük lehet. Az állandó megújulás érdekében a fő céljuk az, hogy a befutott sikertermékek mellett az újdonságok is megjelenjenek a kínálatukban.

Az Asti egyik főprofilja a baba-, és gyermekruhagyártás. A legnagyobb volumenben gyártó cégként évente kb. 500 000 ruházati terméket állít elő: minden darabot olyan gondossággal alkotnak meg, mintha saját gyermekeiknek készítenék.
A másik főprofil olyan eszközök forgalmazása, melyekre a gyermeknevelésben szükség lehet: bababútorok és dekorációs termékek, babakocsik, autós gyermekülések, etetéshez szükséges kellékek és biztonsági eszközök.

Az idei kiállításon olyan fantasztikus újdonságokat kínálnak számotokra, mint az exkluzív VOX bútorcsalád, a trenddiktátor Leclerc sport babakocsik, vagy a Bibs cumik és a doTERRA illóolajok különleges választéka.

Weboldal

www.astibababolt.hu/

Elérhetőség

06 20 244 2928
bababolt@astikids.com
https://www.facebook.com/astibababolt
https://www.instagram.com/astibababolt/

ITT Találod

1095. Budapest, Soroksári út 110-112. ASTI Bababolt
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!