VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

A HiPP családi vállalkozás több mint 60 éve elkötelezett a biogazdálkodás iránt és úttörőként dolgozta ki a fenntarthatósági irányelveket.  Claus Hipp után a fia, Stefan Hipp a HiPP BIO logón a nevével garantálja a bébiételek kiváló minőségét. A biominőségen túlmenően a HiPP küldetése, hogy a fenntarthatóság elvét követve védje a környezetet és a klímát, hogy a világ a jövő generációja számára élhető és szerethető maradjon.

Csecsemő- és kisgyermektáplálás

A HiPP vállalat az ökológiai gazdálkodás területén több mint 60 év tapasztalattal rendelkezik. A HiPP BIO tápszerek, bébiitalok, bébiételek és babadesszertek széles választékban kaphatók, amelyek hozzájárulnak a kicsik kiegyensúlyozott, változatos táplálásához.

Babaápolás

A kicsik bőre érzékenyebb, mint a felnőtteké. A HiPP Babysanft babakozmetikumok használatával kezdettől fogva csökkenthető az allergia kialakulásának kockázata.  A környezet védelme érdekében a termékcsalád nem tartalmaz mikroműanyagot.

Várandósság

A kiegyensúlyozott táplálkozás mellett a folyékony halmazállapotú HiPP Natal Étrend-kiegészítő fogyasztása hozzájárul a várandósság és a szoptatás alatt megnövekedett vitamin- és ásványianyag-szükséglet fedezéséhez. A várandósság alatt és után a bőr szépségének megőrzését és a bőr regenerálódását támogatják a HiPP Mamasanft bőrápolók.  

Weboldal

www.hipp.hu/

Elérhetőség

06 1 450 2199
www.hipp.hu/a-hipp-rol/kapcsolat/tanacsadas
www.hipp.hu/tobbmintbio

https://www.facebook.com/HiPPMagyarorszag/
https://www.instagram.com/hipp_magyarorszag/
https://www.youtube.com/channel/UC7LrWRSXjH__jQy4qiO0yfA
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!