VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Az Imagine baby egy prémium angol márka, a MatchstickMonkey termékeit forgalmazza Magyarországon. Fő termékük a rágómaki, ami bár még csak egy éve elérhető itthon, elképesztő sikereknek örvend.

A te babád foga is mocorog, és valahogy eddig egyik rágóka sem vált be igazán? Próbáljátok ki a rágómakit – egy édesanya által fejlesztett rágókát, ami végre valóban hatásos! Hogy miért nem landol majd a maki a sarokban a többi rágóka mellett? Mert nagyon könnyű, kellemesen puha anyagból készült, és könnyen megfogható a legkisebb kezecskék számára is. De a lényeg mégis az ergonomikusan kialakított makifej és a hátulján lévő „fogkefe” apró dudorkái, amik a fájdalom forrásához közvetlenül elérve, kíméletesen masszírozzák a kisbabád sajgó ínyét, enyhítve ezzel a fogzás kellemetlenségeit! Sterilizálóban, mosogatógépben higiénikusan tisztán tartható, FDA tanúsítvánnyal rendelkező, BPA mentes, környezetbarát anyagból készült termék!

Többféle színben és formában keressétek a rágómakikat és barátaikat a BabaExpo 48d standján, illetve csekkoljátok a www.imaginebaby.hu webshopban! 

Weboldal

www.imaginebaby.hu/

ITT Találod

48e stand
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!