VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Az Imagine baby egy prémium angol márka, a Matchstick Monkey termékeit forgalmazza Magyarországon. Fő termékük a rágómaki, ami az elmúlt években a legnépszerűbb babatermékké vált a szülők és babák körében.

A rágómakik töretlen sikere annak köszönhető, hogy a nagyon könnyű, kellemesen puha anyagból készült rágókák egyszerűen megfoghatóak a legkisebb kezecskék számára is. Az ergonomikusan kialakított makifej és a hátulján lévő „fogkefe” apró dudorkái a fájdalom forrásához közvetlenül elérve, kíméletesen masszírozzák a kisbabák sajgó ínyét, enyhítve ezzel a fogzás kellemetlenségeit! Védőnők, konduktorok által jó szívvel ajánlott termék, a foglalkozásokon szuper segítő eszköz!

Az Imagine baby termékpalettája folyton megújul és színesedik új termékekkel, mostanra már nem csak makis rágókák, hanem hozzá tartozó makiláncok, fürdőjátékok, kozmetikumok és még rengeteg minden elérhető a webshopban illetve showroomjukban a pozsonyi úti Pöti storeban.

Rengeteg féle színben és formában keressétek a rágómakikat és barátaikat a BabaMama Expo 28d standján, illetve csekkoljátok a www.imaginebaby.hu webshopban!

Weboldal

www.imaginebaby.hu/

Elérhetőség

06 20 535 6051
hello@imaginebaby.hu
https://www.facebook.com/potistore/

ITT Találod

1137 Budapest, Pozsonyi út 28.
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!