VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

KRIO Intézet családi őssejtbank

Magyarország első és legnagyobb, immár 20 éve működő őssejtbankjaként büszkék vagyunk arra, hogy már több mint 50.000 család számára tárolunk – a világ bármely pontján felhasználható - köldökzsinórvér őssejt mintát. Intézetünknél a köldökzsinórvér őssejtek megőrzésén túl lehetőség van a köldökzsinórból és a placenta vérből származó őssejtek kinyerésére és tárolására, valamint a szöveti őssejtek izolációjára is.

Egy új kiegészítő szolgáltatással és egy új nemzetközi programmal bővült a Krio Intézetnél elérhető őssejttárolási szolgáltatásaink köre. Új, Dupla biztonság csomagunk lehetővé teszi a levett őssejtminták két külön helyszínen történő tárolását: egyik részük Magyarországon a Krio Intézetben, másik részük pedig Svájcban a FamiCord Suisse őssejtbankjában kerül tárolásra.

Legújabb Terapy Approved Programunk segítségével pedig ügyfeleinknek hozzáférés biztosítunk szöveti őssejtekkel végezett terápiákhoz többféle betegség esetén pl.: autizmus, szkelórzis multiplex, agyi bénulás, ortopédiai és neurológiai problémák.

Szolgáltatásaink egészségpénztárra is elszámolhatóak.

Weboldal

krio.hu/

Elérhetőség

06 1 414 0130
https://www.facebook.com/krio.hu
https://www.youtube.com/c/KrioHu/featured

ITT Találod

1026 Budapest, Kelemen László utca 12.
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!