VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Ismerd meg a CareClub.hu Online Babaáruház minőségi Violeta Double Care pelenkáit, melyek Európában egyedüliként, egy forradalmian új Japán technológiával (Premium Air Dry) készülnek. A pelenka belső – a baba bőrével közvetlenül érintkező– részén apró pici párnácskák találhatóak, melyek lehetővé teszik a pelusba kerülő folyadék jobb eloszlását és gyorsabb felszívódását -19–23 másodperc alatt képes teljesen felszívni és magába zárni 80 ml folyadékot. A pihe-puha párnácskák közötti járatok biztosítják a megfelelő levegőzést a pelenkában, így akadályozva meg a bőr kipirosodását és csökkentve a pelenkakiütés kialakulásának előfordulását. Rendkívüli vékony, így tökéletesen idomul a baba alakjához, a rugalmas tépőzárak mozgás közben is megfelelő helyen tartják a pelenkát.

Minden pelenkacsomag tartalmaz 40 db Sensitive törlőkendőt vagy nedves toalett papírt, praktikus, visszazárható fedéllel. A Violeta Water Care Sensitive törlőkendő parabén- és alkoholmentes, dermatológiailag tesztelt, 99%-ban orvosi tisztaságú vizet tartalmaz valamint 1% északi szeder kivonatot, mely megvédi a bőrt és mélyen hidratálja azt. A speciális összetételű és rendkívüli lágyságú Violeta Sensitive Nedves törlőkendő E-vitamin hozzáadásával készült. Kifejezetten az érzékeny bőrű gyermekek tisztítására és ápolására szolgál. A finom testápoló krémet tartalmazó Violeta Soft Care törlőkendő a csecsemő bőrének ápolására és gyengéd megtisztítására. A hozzáadott testápoló krém kellemes illatot biztosít és rendkívüli lággyá varázsolja a puha törlőkendőt.

 

A BabaMama Expón a gondtalan kikapcsolódás élményét a Violeta Double Care prémium minőségű termékei biztosítják, minden pelenkázóban!

Száraz popsi, és pihe-puha bőr egy egész napon át!

Weboldal

www.careclub.hu

Elérhetőség

careclub@careclub.hu

ITT Találod

1097 Budapest, Táblás utca 36-38. C15

Kiállítói programok és újdonságok

Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!