VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

A Violeta Double Care baba és gyermekápolás termékei, kitűnő választás, hogy ha fontos számodra, hogy a kisbabád bőre maximális gondoskodást kapjon. A termékcsalád legkedveltebb termékei a bugyi és nadrágpelenkák, de emellett kínálunk popsitörlőket, nedves toalettpapírokat, és fürdetéshez szükséges termékeket, mint például baba sampont és habfürdőt. Továbbá ruhaápolási termékek is a kínálat részét képezik, mosógél és öblítő formájában. 

Minden szülő arra törekszik, hogy gyermekének a legjobb gondozást és gondoskodást nyújtsa. Ezeket szem előtt tartva fejlesztették ki a Double Care pelenkákat, melyek finom, puha tapintásúak, részben biológiailag lebomló anyagokból készülnek, felületi rétegük 100% pamutot tartalmaz, aminek köszönhetően nincs mű és műanyag érzet érintkezéskor. Ismerd meg te is a Violeta Air Dry pelenkákat a 32-es számú standnál!

Szaktanácsadóiktól minden fontos információt megtudhatsz a termékekkel kapcsolatban. Most a Babamama Expón megnézheted, kipróbálhatod és bármilyen kérdést feltehetsz - sok szeretettel várnak a Violeta Double Care pelenkázónál 11:00 és 17:00 óra között óránként egész órakor termékbemutatón!

Weboldal

www.violeta.hu

Elérhetőség

info@planetline.hu

ITT Találod

1106 Budapest, Jászberényi út 45.

Kiállítói programok és újdonságok

Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!