PROGRAMOK

Változatos programok várnak a BabaMama Expo standjainál és színpadán egyaránt! Egészség, nevelés, divat, játék és minden, ami babának és mamának fontos lehet! Az alábbiakban néhány kiemelt programunk található kedvcsinálóként, a részletes színpadi program lejjebb görgetve érhető el.

 

VISSZA A PROGRAMOKHOZ

Bemutató őssejt labor és őssejttanácsadás a KRIO-nál!

Bemutató őssejt labor és őssejttanácsadás a KRIO-nál!

Bemutató őssejt labor és őssejttanácsadás a KRIO-nál!

A Krio Intézet Magyarország első és legnagyobb családi őssejtbankja. Intézetük több évtizedes tapasztalattal végzi a születéskor gyűjthető őssejtek fagyasztását és hazai tárolását. Standjukon egész napos személyes őssejt tanácsadással várják a leendő szülőket, hogy választ kaphassanak a legfontosabb kérdésekre: Miért is felbecsülhetetlenül fontos megőrizni a köldökzsinórvért? Hányféle betegség gyógyítására alkalmas jelenleg a születéskor gyűjthető őssejt? Mik a jövőbeni terápiás lehetőségek?

Látogassatok el a Krio standra és nézzétek meg különleges bemutató laborunkat, ahol naponta 4 alkalommal látványos fagyasztási bemutatóval várunk mindenkit! Nézzétek meg mi történik például egy rózsával ha -190 fokos folyékony nitrogén gőzébe kerül. Továbbá bepillantást nyerhetsz az Intézet laboratóriumi munkájába, megismerheted az őssejt levételi szett tartalmát, megtudhatod hogy milyen eszközökkel történik az őssejtek gyűjtése és feldolgozása, és megnézheted hogyan és milyen formában tárolják az őssejtek.

Gyertek és pörgessétek meg a Kismama Szerencsekereket, amely hasznos és értékes, a helyszínen azonnal átvehető nyereményeket rejt!

A helyszínen rendkívül kedvező őssejttárolási ajánlatokkal várunk mindenkit.

www.krio.hu

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!
REGISZTRÁCIÓ

TOVÁBBI PROGRAMOK

ÖSSZES MEGTEKINTÉSE ÖSSZES MEGTEKINTÉSE
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!