VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

A magyar családi tulajdonban lévő Letícia Herba Kft. 2004-ben alakult, kozmetikai termékeket fejlesztő és gyártó tevékenység céljából.

Cégfilozófiájuk alapja a minőség, a folyamatos fejlesztés, a rugalmasság és a gyorsaság.

  • Termékeikhez csak megbízható forrásból származó alap- és csomagolóanyagokat használnak. A gyártás minősített üzemekben folyik.
  • Termékfejlesztésük figyelembe veszi a piaci igényeket, a legújabb tudományos eredményeket és piacvezető trendeket. Folyamatosan törekednek a növényi összetevők mind szélesebb körű alkalmazására.

Saját fejlesztésű termékeik különböző márkaneveken jelennek meg a piacon. Fejlesztő és gyártó tevékenységük eredményeként létrehozott termékcsaládjaikat háromszor ismerték el Magyar Termék Nagydíjjal.

A Babyzoo termékeket kifejezetten babáknak és kismamáknak fejlesztették ki, nagy súlyt fektetve az érzékeny- illetve száraz bőrűek védelmére. Újszülött kortól ajánlják használatukat, a baba- és gyermekkoron át akár felnőtt korban is.

A termékek a vezető világmárkák babatermékeivel megegyező, legkorszerűbb ható- és alapanyagokat tartalmazzák.

  • 100%-ban magyar termék
  • mesterséges színezékmentes
  • kőolajszármazék- és parabénmentes
  • állatokon nem tesztelt

Az előre összeállított babaápolási csomag rendkívül népszerű, hisz minden terméket tartalmaz, amely a baba ápolásához szükséges: tökéletes babaváró ajándék.

Direkt megrendelésekkel is dolgoznak webshopon keresztül (www.Babyzoo.hu), de megtalálhatóak pár nagy hálózatban is: például a Rossmann üzleteiben vagy a népszerű Kifli.hu kínálatában. Emellett országszerte az összes gyógyszertárban rendelhető minden babaápolási termékük.

 

Weboldal

www.babyzoo.hu

Elérhetőség

https://www.facebook.com/babyzoo.hu
https://www.instagram.com/babyzoo_hu

ITT Találod

1112 Budapest, Keserűfű utca 8.
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!