VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

„Úgy vélem, a tünetek nem félelmet keltenek, hanem irányt mutatnak. A test csodálatos organizmus, amely tökéletes egyensúlyba hozható jó minőségű élelmiszer, víz, mozgás, egészséges gondolatok és gyógynövények által.”                

Stephanie Ray, vezérigazgató (CEO) és elnök

A BIORAY amerikai cég, több mint 30 éve a természet és tudomány egyensúlyát használja, biztonságos, kíméletes és hatásos gyógynövény cseppek előállítására, az egészség, a vitalitás támogatására. A BIORAY termékeket klinikai környezetben fejlesztették ki, és klinikailag tesztelt összetevőkből, szabadalmaztatott eljárásokkal állítják elő, szigorú minőségbiztosítási követelmények szerint. A termékek gyógynövénykivonatok alkoholmentes kombinációi, amelyek a napi méregtelenítést és a belső szervek megfelelő működését támogatják. 4 célcsoport részére állnak rendelkezésre: 1. csecsemők (0.naptól 12 hónapos korig), 2. gyerekek (1 éves kortól 12 éves korig), 3. felnőttek (12 éves kortól idős korig), 4. speciális pl. menstruációs panaszok enyhítése.

A Bioray probiotikus csepp innovatív megközelítés a kólika kezelésében. Az NDF® Colic Relief 11 különböző probiotikus baktériumtörzset, valamint mikronizált klorella algát tartalmazó csepp, csecsemők részére. Az első naptól adható. Segít az újszülöttek bélflóra helyreállításában, támogatja a gyomorbélrendszer és a vastagbél egészséges működését és védelmét.

 A Babamama EXpo ideje alatt on-line tanácsadással állunk rendelkezésre a csecsemő és gyerekbetegségek vonatkozásában. Az info@bioray.hu emailcímre küldött kérdésekre Dr. Póta György gyermekorvos az Expot követő 48 órán belül írásban válaszol.

Weboldal

www.bioray.hu

Elérhetőség

06 70 605 6265
info@bioray.hu
https://www.facebook.com/bioraywebaruhaz
https://www.instagram.com/bioray_hungary/

ITT Találod

Budapest, 1158 Késmárk utca 16.
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!