VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Flora Miniwash

A Flora MiniWash elsősorban babakocsik teljeskörű, professzionális tisztítását és fertőtlenítését végzi, hat lépésben, de egyéb kiegészítő babaholmik tisztításával is foglalkozik, mint hordozó, autósülés vagy mózeskosár, babaöböl, etetőszék.

Ügyfeleink élhetnek két kényelmi szolgáltatásunkkal is, háztól-házig megyünk, valamint, prémium csere babakocsit és ülést is tudunk biztosítani a tisztítás idejére. Az anyukák válláról veszünk le terhet azzal, hogy a sok teendő mellett nem kell a kádban a babakocsi suvickolásával is bíbelődni és kerülgetni a lakásban amíg megszárad. 

Az autónkat, lakásunkat, gyerekszobát rendszeresen tisztítjuk, de a babakocsikat, autósüléseket hajlamosak vagyunk hanyagolni. Pedig gyermekünk sok időt tölt benne, így fontos, hogy tiszta, kórokozómentes felülettel érintkezzen. Emellett, ha rendszeresen karbantartjuk, tisztítjuk, jutányosabb áron tudjuk eladni, vagy több generáció is tudja használni családon belül. Szolgáltatásunk ezáltal igazán bababarát, környezettudatos, értékálló! 

Weboldal

floraminiwash.com/

Elérhetőség

06 70 428 4867
06 70 785 0414
hello@floraminiwash.com
https://www.facebook.com/floraminiwash/
https://www.instagram.com/floraminiwash/
https://www.youtube.com/channel/UCiP-oAu1GOnHHcPJTvloUZQITT Találod

1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 37-39.
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!