VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Hartan

„Csak a legjobbat a legdrágább kincsünknek”- ez a gyártó jelszava, amely 4 generáció óta gyárt és forgalmaz luxus babakocsikat. 2022-ben megválasztották az évszázad márkájának Németországban, míg 2021-ben a legmagasabb vevői elégedettséget kapta az ügyfeleitől.

A német családi cég termékpalettáján megtalálható a Mercedes-Benz és Mercedes-AMG kollekció darabjai, melyek a www.babaverda.hu és az üzletben is elérhetők. A Hartan által kézzel gyártott babakocsiknak a legmagasabb követelményeknek kell megfelelniük; minden darabja mentes a veszélyes anyagoktól és a gyereknek, valamint a szülőnek is a legnagyobb kényelmet nyújtja.

Mercedes-Benz by Hartan: Magyarországon csak nálunk! Az AMG Babakocsi igazi vezetési teljesítmény. A Hartan és a Mercedes-AMG GmbH bemutatja az első közös babakocsi-kollekcióját a rendkívül exkluzív autók stílusában.A Mercedes-AMG és a Hartan a Mercedes-Benz design csapatával együttműködve egy olyan egyedülálló babakocsi modellt alkotott, amely különleges módon ötvözi a sportosságot, a rugalmasságot és a maximális utazási kényelmet.

Az Avantgard "Mercedes kollekcióval" a Hartannak sikerült egy kiváló terméket még exkluzívabbá és jobbá tenni. A biztonság az első helyen áll, így a Hartan összes termékéhez hasonlóan a Mercedes-Benz Avantgarde is megfelel az anyagválasztás és a gyártás minősége tekintetében a legmagasabb követelményeknek. Az Avantgarde a Német Műszaki Ellenőrző Szövetség (TÜV) jóváhagyási pecsétjét is képviseli, amely a legtöbb babakocsi gyártása során ismeretlen.

 

Weboldal

www.babaverda.hu

Elérhetőség

06 70 251 9333
hello@babaverda.hu
https://www.facebook.com/babaverda.hu/
https://www.instagram.com/babaverda.hu
https://www.instagram.com/anex_hungary

ITT Találod

1211 Budapest, Posztógyár u. 1.
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!