VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Gyermekek ihlették, szülőknek készült

Neno azt jelenti: gyerek. Ez a legpontosabb üzenet, amelyet termékeinkkel kapcsolatban küldünk a világnak, hogy nekünk a gyermekek a legfontosabbak. Termékeinket szülőknek ajánljuk, hogy megkönnyítsünk mindennapjaikat. Így minden pillanatot jobban élvezhetnek a babáikkal. A Neno egy lengyel cég, amely az elvárásoknak megfelelő, vizuálisan vonzó termékeket kínál, ugyanakkor praktikusak és biztonságosak.

A Neno termékek elsősorban a 0–3 éves gyermekek szüleit célozzák meg. Küldetésünk és filozófiánk az, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy ebben a legszebb időszakban minden szülő valódi támogatást érezhet termékeinkben. Mi magunk is szülők vagyunk, és tudjuk, hogy az orrfolyás, láz vagy táplálkozás napi küzdelmében a megfelelő segítség pótolhatatlan, és az igazi jutalom a gyermek mosolya.

Az első babamonitorok, hőmérők és érintés nélküli mellszívók hatalmas sikert arattak. Sikerült közösséget létrehoznunk termékeink köré, akik maguk az elégedett anyák. A Neno termékek tervezésekor és létrehozásakor bábák, orvosok és ápolók támogatnak minket Lengyelország minden tájáról. Együttműködünk a szülési osztályokkal és a laktációs klinikákkal.

Weboldal

www.neno.hu

ITT Találod

1173 Budapest, Pesti út 237. Home Center B/6 üzlet
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!