VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

shs E-SMOG shield

Napjainkban a környezetvédelem alapja a sugárzásvédelem, azaz a levegőben lévő sugárzási terhelések ártó hatásai ellen való védekezés. Az elektromágneses terek intenzitása az elmúlt években megsokszorozódott az otthonunkban és munkahelyünkön lévő elektromos készülékek és a vezeték nélküli telekommunikáció rohamos fejlődése révén. 

Egy világszabadalommal rendelkező magyar, sugárzásvédelmi találmány használatával meg tudjuk óvni magunkat és családunkat az elektroszmog ártó hatásaival szemben úgy, hogy minden technológiai eszköz kifogástalanul működik. A védelmi eszközöket rá lehet tenni mobil telefonra, tabletre, laptopra, de el lehet helyezni autóban, alvó-fekvő pihenőhelyen, munkahelyen egyaránt. Funkcionális térvédelem: harmonizált mikrokörnyezet és preventív egészségvédelem.

Az SHS HOME komplex sugárzásvédelmi technológiát ajánl megoldásnak, amely életterünket érintő, minden egészségre negatívan ható sugárzással szemben biztosít teljes körű védelmet.Egyedülálló ingatlanvédelmi technológia az ártó sugárzások ellen, amely védelmező aurát ad otthonunknak.

ITT Találod

46b stand
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!