VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Szentkirályi

A Szentkirályi Magyarországot 2019-ben hozta létre a Mattoni 1873 Csoportot tulajdonló Alessandro Pasquale és a Szentkirályi Ásványvíz alapítója, Balogh Levente. A két üzletember egy évvel korábban felvásárolta a Pepsi termékek hazai gyártásával és forgalmazásával foglalkozó céget, létrehozva ezzel hazánk egyik meghatározó, családi kézben lévő élelmiszeripari szereplőjét. A Szentkirályi Magyarország egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, szénsavas üdítőitalok és snackek piacán.

A vállalat zászlóshajója a díjnyertes Szentkirályi természetes ásványvíz, amelyet 2004-ben a világ legjobb ásványvizének választottak: szénsavmentes kategóriában elnyerte a párizsi Aqua-Eauscar-díjat, maga mögé utasítva a világ híres, nagy múltú ásványvizeit. Az eredendően tiszta természeti kincs szénsavas, enyhén szénsavas, szénsavmentes, és extra dús változatban is elérhető.

A 2022 tavaszán megújult Szentkirályi Baba Mama természetes ásványvíz pedig gondoskodik a legkisebbek megfelelő hidratációjáról.

Weboldal

www.szentkiralyi.hu/

Elérhetőség

https://www.facebook.com/Szentkiralyi.Asvanyviz
https://www.instagram.com/szentkiralyi_asvanyviz/
https://www.youtube.com/c/szentkiralyiasvanyviz
https://www.linkedin.com/company/17887680/

ITT Találod

cím: 1117 Budapest, Gábor Dénes u. 4.
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!