PROGRAMOK

Változatos programok várnak a BabaMama Expo standjainál és színpadán egyaránt! Egészség, nevelés, divat, játék és minden, ami babának és mamának fontos lehet! Az alábbiakban néhány kiemelt programunk található kedvcsinálóként, a részletes színpadi program lejjebb görgetve érhető el.

 

VISSZA A PROGRAMOKHOZ

Honnan tudom, hogy jól csinálom? Babaápolási-gondozási bemutató a Mamata Programmal

Honnan tudom, hogy jól csinálom? Babaápolási-gondozási bemutató a Mamata Programmal

A Mamata Program babaápolási és gondozási bemutatója lehetőséget biztosít a leendő és újszülöttel rendelkező szülők számára, hogy képbe kerüljenek a szülés utáni legalapvetőbb otthoni tudnivalókkal és örömteli, pozitív szülőkké válhassanak.

Szakértői csapat és tapasztalt édesanyák várják az odalátogató szülőket, hogy gyakorlati útmutatókkal, technikákkal és hasznos tanácsokkal lássák el őket. 

A bemutató során lehetőségük van kipróbálni milyen egy gyermek mozgatása, öltöztetése, fürdetése, stb. Begyakorolhatják a babaelsősegély, újraélesztés technikáit, továbbá elsajátíthatnak baleset-megelőzési technikákat is és megtudhatják, mi kell a biztonságos környezet kialakításához.

A gondozási ismeretek elsajátítása után a Mamata Program nyereményjátékra hívja kedves látogatóit, mely során egy 128.000 forintos fődíj is belekerül a kalapba!

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!
REGISZTRÁCIÓ

TOVÁBBI PROGRAMOK

ÖSSZES MEGTEKINTÉSE ÖSSZES MEGTEKINTÉSE
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!