PROGRAMOK

Változatos programok várnak a BabaMama Expo standjainál és színpadán egyaránt! Egészség, nevelés, divat, játék és minden, ami babának és mamának fontos lehet! Az alábbiakban néhány kiemelt programunk található kedvcsinálóként, a részletes színpadi program lejjebb görgetve érhető el.

 

VISSZA A PROGRAMOKHOZ

Hogyan hozhatod ki a hasizmaidból a maximumot szülés után? LoveYourBelly tanácsadás

Hogyan hozhatod ki a hasizmaidból a maximumot szülés után? LoveYourBelly tanácsadás

Bagyinka Tímea LoveYourBelly módszere idén 20 éves. Mind hazánkban, mind világviszonylatban az első technika, mely specifikusan kezdett foglalkozni a Rectus diastasis terápiás módszerével. A BabaMama Expo mindhárom napján sportszakember és gyógytornász végez állapotfelméréseket, a hasfal szerkezeti állapotának vizsgálatát, és ad tájékoztatást, valamint személyre szabott javaslatokat a LoveYourBelly standján.

  • Minden, amit a szétnyílt hasizomról tudni érdemes! Mit tudsz tenni, hogy ne legyen és mitévő légy, ha már kialakult nálad?
  • Tények és tévhitek. A szétnyílt hasizom nem egy betegség, hanem egy állapot, mely azonban komolyan megnehezíti viselője mindennapjait, hétköznapi - és sportaktivitását is, valamint súlyos egészségügyi kockázatai is lehetnek. Míg régebben klinikai adatok alapján a várandós nők 20-30%-át érintette a probléma, napjainkra ez 70-80%-ra duzzadt. Mi ennek az oka és hogyan dolgozzunk ellene tudatosan?
  • Hogyan kell kinéznie egy hatékony edzésprogramnak, ha már szétnyílt hasizommal élünk?
  • Az ülőmunka mellett mire célszerű kiemelt figyelmet biztosítani, hogy a hátfájás ne váljon mindennapossá
REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!
REGISZTRÁCIÓ

TOVÁBBI PROGRAMOK

ÖSSZES MEGTEKINTÉSE ÖSSZES MEGTEKINTÉSE
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!