2019. 11. 21

10 ok, amiért érdemes eljönnöd a BabaMama Expóra

Holnap kezdődik az ország legnagyobb és legfelkészültebb baba-mama eseménye a Budapest Arénában, ahol november 24-ig 200 kiállító vár legújabb termékeivel, helyszíni kedvezményekkel, izgalmas standprogramokkal és felejthetetlen élménnyel. Reméljük, a sorok elkerülése érdekében már te is bezsákoltad jegyeidet online - de ha még szükséged van egy kis biztatásra, álljon itt 10 ok, amiért valóban érdemes lesz jegyet váltanod a BabaMama Expo 2019-re!

Megismerheted a legfrissebb kismamaruha trendeket!

Sok kismama gondolja azt, hogy a várandósság alatt le kell mondania a stílusos megjelenésről a kényelemért cserébe. A BabaMama Expo kiállítói nevében állíthatjuk: ez nincs így! Nézz el a b.boom kismama divat, a HelloMami és a Nana standjára egy kis inspirációért: fedezd fel magadnak azokat a praktikus, mégis gyönyörű, nőies és divatos darabokat, melyek a babavárás alatt és után is hű társaid maradhatnak! Ha még a kiállítás előtt fel akarod térképezni az Arénába kilátogató baba- és mamaruha márkákat, a blogunkon már készítettünk neked egy válogatást a legizgalmasabbakból, és még a legújabb kismamaruha trendeket is összefoglaltuk Neked!

Kipróbálhatod a babavárás és babaápolás elengedhetetlen eszközeit

A BabaMama Expón Te és kisbabád vagytok a középpontban, hiszen olyan gyártók és márkák töltik fel a kiállítói teret, akiknek legfőbb célja, hogy megkönnyítsék nemcsak a várandósság kilenc hónapját, de a kisbabád érkezését követő gyönyörű, ám kihívásokkal teli időszakot is. A Minimind megálmodja veled a tökéletes babaszobát, a Johnson’s, Nutriklub és Milumil pedig már a kezdetektől segít nemcsak babád, de saját szervezeted erősítésében és ápolásában. Olvasd el blogposztunkat a gondoskodást nyújtó márkákról, és ismerkedj meg velük személyesen hétvégén az Arénában!

Ingyenes gyermekszemészeti vizsgálaton vehettek részt

A jó látás elengedhetetlen a tanuláshoz, sportoláshoz és egyéb szabadidős tevékenységekhez, melyek hosszútávon meghatározzák gyermeked életét, és akár sikereit is. A szakértő szerint ráadásul az első látásvizsgálatot érdemes már korán megejteni - ehhez nyújt most segítséget az Optimum. Standjukon ingyenes szemészeti vizsgálaton vehet részt gyermeked, mely során korszerű eszközök segítségével ellenőrzik a távoli látásélességet, valamint egy kis meglepetéssel is kedveskednek a kicsiknek.

Képbe kerülhetsz a családalapítás előtti támogatásokkal

A Családbarát Magyarország szakértői a hétvége három napja során várnak mindenkit, akik a családalapításon gondolkodnak, vagy már csak hónapok választják el őket a kicsi érkezésétől, azonban nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan milyen támogatásokat vehetnek igénybe. Gyere el az Emberi Erőforrások Minisztériumának Családbarát Magyarország standjára a BabaMama Expo 2019-en, és ne félj feltenni kérdéseidet!

Névválasztási tanácsadással vár a Magyar Államkincstár!

Érdekel, milyen szempontok alapján dönt az MTA Nyelvtudományi Intézet utónév bizottsága az újonnan anyakönyvezhető nevekről? Kíváncsiak vagytok, hogy a keresztnévnek, amiről régóta ábrándoztok, van-e esélye? Esetleg nem tudtok dönteni Emma és Jázmin között? Jó hírünk van, mert névválasztási tanácsadás vár a Magyar Államkincstár standján, ahol mindent megtudhatsz a Babakötvényről és a Start-értékpapírszámláról is! A névválasztási szakértő három napon át, teljes nyitvatartási időben vár Téged, hogy kérdéseidre választ adjon - regisztrálj ezen a linken még ma!

Első kézből ismerkedhettek meg a piacon elérhető legfrissebb innovációkkal, újdonságokkal

Minden évben célunk, hogy a jól ismert és klasszikus márkákon túl folyamatos újdonságokkal, fejlesztésekkel és izgalmas termékekkel lepjük meg a BabaMama Expo kiállítóit, és ez idén sincs másképp. Legyen szó az okos víztisztítóról, az Imagine Baby forradalmi rágómaki rágókájáról, a teljesen megújuló Johnson’s Cottontouch termékcsaládjáról, vagy a Tommee Tippee Twist & Click pelenka csomagolójáról, a “BabaMama” kiállítói idén is kitettek magukért, hogy újat mutassanak Neked! Gyere el és ismerd meg a teljes 2019-es felhozatalt!

Babaaltatási és táplálkozási tanácsadásokkal is várunk

Számos stand vár ingyenes tanácsadással a gyereknevelés legégetőbb kérdései kapcsán, így például a hozzátáplálás, vagy éppen a babaaltatás. Ha téged is számos kérdés foglalkoztat babád táplálását illetően, vagy te is szeretnéd a lehető legjobb tippeket elsajátítani, hogy gyermeked nyugodtan, békében aludhassa át az éjszakákat, regisztrálj a hozzátáplálási tanácsadásra itt, a babaaltatási tanácsadásra pedig ezen a linken, és gyere el hétvégén a Budapest Arénába!

Profi fotózással készülünk a legszuperebb anya-lánya párosoknak

A te kislányod is rendszeresen belebújik a magassarkú cipődbe, és imádja nézni, miközben a fürdőszobában sminkelsz? Ha a válasz igen, akkor van egy remek ötletünk nektek! Gyertek, és öltözzetek össze a FemCafé standjánál, és mi megörökítjük ezt a csodás pillanatot! Rengeteg közös ruha szett és fotós vár benneteket kellékekkel együtt egy igazi MiniMe képre. Tökéletes anya-lánya program, de természetesen belevaló apukákat és kisfiúkat is várunk, hogy ők se maradjanak ki a buliból!

Szakértők segítségével mindent megtudhattok a babaúszást övező tényekről és tévhitekről

A 21. századi gyermekek előtt nagyon korán kitárul a digitális világ, jelentősen befolyásolva korai fejlődésüket, mind mozgás, mind értelmi vonatkozásban. Ezzel kapcsolatban segít neked tanácsaival és szolgáltatásaival a Stilianos Babauszoda. Küldetésük az egészséges gyermekfejlődés támogatása egy higiénikus, klór- és vegyszermentes vízi környezetben. Keresd fel standjukat, ha érdekelnek a biztonságos babaúszás részletei!

Tudj meg mindent az őssejtről

Látogass el a KRIO Intézet Családi Őssejtbank standjára és nézd meg különleges bemutató laborjukat, ahol naponta 4 alkalommal látványos fagyasztási bemutatóval várnak Téged! Megnézheted például, hogy mi történik egy rózsával, ha -190 fokos folyékony nitrogén gőzébe kerül. Továbbá bepillantást nyerhetsz az Intézet laboratóriumi munkájába, megismerheted az őssejt levételi szett tartalmát, megtudhatod hogy milyen eszközökkel történik az őssejtek gyűjtése és feldolgozása.

+1. Egyetlen hétvége alatt ezernyi kérdésedre választ kaphatsz!

A rendezvény három napja alatt fő célunk, hogy segítségedre legyünk életednek egyik legcsodálatosabb időszakában, ha kihívásokkal és kérdésekkel szembesülsz. A BabaMama Expo 2019-en várunk, ha szakértői tanácsokra, hasznos információkra és tippekre vágysz, ha érdekelnek a legújabb baba- és mamatermékek, vagy ha szimplán szívesen találkozol a többi kismamával és anyukával egy kis tapasztalatcserére. Ne hagyd ki november 22-24. között az ország legnagyobb és legfelkészültebb baba-mama rendezvényét: tölts velünk egy felejthetetlen hétvégét!

VISSZA

KÖVESS MINKET

Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!
Sikeresen feliratkozott!
Hiba történt (0)

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!